Paineilmalaitteiden myynti – varaosat, huolto

Valtuutettu Kaeser paineilmajärjestelmien myynti- ja huoltoliike

Olemme paineilmalaitteiden asiantuntijayritys. Myyntifilosofiamme on ”oikea kone oikeaan paikkaan”.

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme tuomalla varmuudella autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun koneen tai järjestelmän jokaiseen käyttökohteeseen. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisu, joka tekee juuri sen mikä pitääkin ja on energiatehokas. Myymme ainoastaan kestäviä ja hyviksi toteamiamme tuotteita, joiden laatuun itsekin luotamme.

Olemme valtuutettu Kaeser paineilmajärjestelmien myynti- ja huoltoliike. Voit tutustua Kaeser-tuotteisiin tarkemmin tästä.

Paineilmalaitteiden huolto ja varaosat

Teemme paineilmalaitteistojen huoltoja kaikkiin laitemerkkeihin. Paineilmatekniikka on erikoisalaamme, joten voit luottaa huoltojemme laatuun. Huoltojen yhteydessä teemme myös aktiivista mittausta. Mittauksilla varmistamme, että käytössänne oleva paineilmajärjestelmä toimii mahdollisimman energiatehokkaasti ja ekologisesti.

Laadukkaat varaosat

Käytämme huolloissa laadukkaita ja luotettavia teollisuustason osia, joihin itsekin luotamme. Korkealaatuisilla varaosilla haluamme varmistaa, että huollon lopputulos on kestävä. Kaeser jälleenmyyjänä pystymme toimittamaan merkin alkuperäisosia myös asiakkaillemme.

Haastavat kompressorikorjaukset ja vian diagnosointi

Huoltojen lisäksi korjaamme rikkoutuneita paineilmalaitteita. Vankan ammattitaidon turvin teemme alan haastavimpia kompressorikorjauksia. Lisäksi diagnosoimme syyt vian syntyyn.